Jepp, Hive spiller spill. Og selv om mye av tiden går til å sette opp Rappan Athuk i minecraft så er det alltid tid til annet. Dustbag og Kryogen testet tabletopia, og spillet Roll Player.

Roll Player er et spill som handler om å lage en rollespill-karakter. Enkelt. Når man starter opp så trekker man type, yrke, bakgrunn og alignment. Så er det bare å trekke terninger å prøve å sette de ut i attributtene slik at karakteren oppfyller så mye som mulig av målene til karakteren.

Etter litt prøv og feil på tabletopia så fant vi ut av kasting av terninger, snuing av kort og så klart reglene for spilt.(Nesten alle riktige). Jeg følte at det ikke var selve det å vinne som drev meg, men gleden av å se dette utvikle seg. Og som alltid, de urg aarg, pokker, «hvorfor valgte jeg den» nei, som så ofte høres i slike spill, er kjempegøy. Jeg regner med at jeg kommer til å skaffe dette i det virkelige livet også, for det virker som et morsomt spill å spille mens man drikker en øl, men om det er like gøy alene vet jeg ikke. Slike spill er gøyest når man hører lydene fra alle som spiller. ????

Så, om Hive anbefaler det, joda, det var gøy, men jeg tror at de som syns dette er morsomst er de som har litt kjennskap til DD.

Kryogen

Linker:

Tabletopia

Roll Player

Comments to: To Roll a Roll Player or Roll the player for the Roll Player?

Your email address will not be published. Required fields are marked *