Vel, nå er det ikke en ku men en okse og, ja, det kan sikkert bli kulere. Men når det er sagt så er det kjempegøy.

Jeg har startet å spille en del spill alene. Alt fra Gloomhaven til Onirim, og jeg kan anbefale begge typer spill. Men så skjedde det noe. Vi holder på å sette opp Hive og i den forbindelse så har jeg funnet frem noen gamle notater, inkludert noen småspill jeg selv har skrevet. Så da det kom en video fra Shut Up and Sit Down som handler om Print and Play, så tenkte jeg at det var på tide å kanskje se på om jeg kan legge ut mine, men først teste en del P&P. (Se videoen)

Dette virket fantastisk, så jeg satt meg ned og printet ut et av dem, Raging Bulls. Jeg laget et Adventure i Hiveland om å teste dette og skrive om det.

Og slik gikk kvelden:

Først så snakket jeg med Hive-eventyrerne om eventyret jeg har laget for å teste slike spill.

(Sjekk ut Hiveland for mer info om Adventures og Gamify, eller bare spør.)

Vi fant ut at Raging Bulls var tilgjengelig online, så vi testet det. Moro tidsfordriv, og burde prøves.

Så jeg satt meg ned for å teste dette A4-ark spillet jeg hadde printet ut, og det viste seg at flere av Hive-eventyrerne ville være med.

Med en pappbit som linjal, 3 terninger(3D6 for å være korrekt), og en blyant så satte vi i gang. Først så tegnet vi inn kuer på arket og begynte å sette opp gjerder. Dette gir absolutt ingen mening, så istedenfor å forklare spillet så skal jeg gi min opplevelse og tanker om spillet. Last ned reglene selv.

Dette er et solospill, men kan spilles slik at man triller samtidig. Det gjør det morsomt å høre ting som «Nei», «søren» «yes», «Jeg har en ku» osv. Det er 4 brett pr spill, men det er ikke alltid at alle blir spilt. Det er noe rolig å sitte sammen og tegne rette streker for å ramme inn prikker. Minte meg om Stix fra C64(Det er en gammel referanse)

Det var veldig gøy å spille dette, og Hive kan anbefale det. [Sett inn et merke for at Hive liker det ????]

Som en ekstratest så endret vi reglene litt for flere spillere

Vi satt ut oksene som vanlig(tilfeldig) og istedenfor at hver av oss slo våre egne terninger for gjerder, så slo en av oss terningene som begge brukte. Dette har nå ført til at Nørdheim’s Raging Bull Cup skal gjennomføres så fort vi får åpnet portene igjen.

Kryogen

Linker

2019 Solitaire Print and Play Contest

SUSD – The great Video

Happy Meeple – Raging Bulls

Comments to: Kan det bli ku-lere enn dette?

Your email address will not be published. Required fields are marked *