The Hive Hub

Eller Hviehub eller Hiveland eller The Hive Inn

Men da var det på tide å åpne litt opp.

For de som har vært i forumet så har dere sikkert sett hva Dustbag har sagt, men til dere andre: Dette er Hive. Et sted eller organisasjon eller noe for kreative folk. Om det er utvikling, rollespill, brettspill, kunst, musikk, skriverier, teater osv. Et sted å kunne jobbe med andre.

Det som siden først har fokusert på er rollespill. For det gjør vi her uke. Og i disse dager så har vi spillt en del online. Det kan leses om i egne tråder og forumet. Vi legger også ut ting som skjer fremover som feks minecraft spilling, brettspill, rollespill og Nørdheim. Når det kommer til Nørdheim så blir det åpnet så fort det er mulig, men vi vurderer å sette opp en online Nørdheim hvis noen trenger å henge på nett.

Så lite har endret seg der. Sjekk ut Nørdheim for litt av hva som skjer, men som sagt. Nørdheim åpner dørene når det går.

Hive er jo rolle og brettspill og det gjør vi hele tiden. Nå er det mye online, og der er det plass til flere. Meldd dere inn i forumet og si ifra, eller bare gi oss beskjed.

Vi bruker Roll20, D20Pro og Foundry. Vi skal også sette opp Tabletop Simulator på steam for de som vil prøve det.

Hivehub har også utvidet til området vi jobber mest med. Vi har laget organisasjonen som jobber med krativitet. Der lager vi apper, skriver historer og lager brett/rollespill. Dette er en åpen organisasjon som bygger på Gamify-systemet. Så har du prosjete, planer, eller bare ønsker å finne på noe ta en tur innom Hivehub og se hva vi gjør. (Vi jobber litt med https: koblingen, men slitk skjer.)

Det er allerede en del prosjekter som ligger under Hivehub. som feks

fylleangstrecords og uglydrunk

Så har du noe å bidra med, trenger input eller hjelp. Skaff deg en Eventyrer, pakk sekken og begi deg inn i Hiveland for utfordringer og morro.

Lurer du på noe så gi beskjed.

Og sist men ikke minst. DUSTBAG aka Daniel har gjort en fantastisk jobb i å få dette opp. Uten han hadde ikke hivehub eksistert.

Comments to: The Hive Hub

Your email address will not be published. Required fields are marked *