Det er ikke tomt i Galaksene

Jeg har funnet frem No Man Sky igjen. 4 år etter at jeg kjøpte det. Det er fantastisk.

Jeg samler matrialer, og bygger min base. Har funnet et nytt rimskip og leiter etter en ny planet å lage ny base.

Så alt jeg egentlig gjør er å reise rundt og grave opp matrialer, og det er fantastisk på en ZEN måte. Og nå som man også kan spille sammen med andre så har jeg og Dustbag startet på vår reise i dette virkelig store spillet. Jeg er ennå ikke så dyktig, men undervannsbasen til Dustbag er nydelig. Nå prøver vi å finne en planet der vi kan begge lage baser og gjerne en by under vann. Ingen slossing, ingen stressing, bortsett fra når jeg ikke fant basen min. 🙂

Så har du en PS4 og har lyst til å bare labbe rundt i et univers som er så alt for stort. Si ifra, så kan du bli med Dustbag og meg mens vi lager Hivehub verden i en galakse nær deg.

Comments to: Det er ikke tomt i Galaksene

Your email address will not be published. Required fields are marked *