Hive, hivemind eller Bellend

Da begynner ting å ta litt form. Hive utvider seg.

Hive er et samarbeidsprosjekt. Det er en plass der folk skal kunne komme med ideer og planer. Alt fra spille rollespill til å skrive programvare eller åpne en pøbb. Den siste er nok litt langt frem i tiden, men det er flere som tenker på det og da er det greit å ha et sted for å komme i kontakt med andre som kanskje også ønsker slikt.

Vi er nå 3 stk i Hivemind eller hva nå det kommer  til å hete. Vi har startet med å sette opp programmer og ting som trengs for å drive en organisasjon. Vi har også begynt å finne frem alle prosjekter som er startet eller som noen ønsker å gjøre. Her har vi en stor Hivebank med ideer og planer. Vi har laget lister over hjemmesider, webbutikker, kunstprosjekter apputvikling, koding rollespill og brettspillutvikling. kunnskapsdeling, kurser og alt annet som noen har drømt opp.

Hele Hive bygger på Gamify Business Model(GBM). Det betyr at hver person i samfunnet/organisasjonen/hive får et karakterskjema som ut utvikler seg med xp ut ifra hva man gjør. Det gir rettigheter og muligheter i Hive. Vi prøver å ha en så flat struktur som mulig, men litt småforskjeller blir det ut ifra de som har jobbet lengst og mest.

5 punkter vi holder på med nå

  • Oppsett av server med programvare vi trenger
  • Oppbygging av GBM
  • Fylle opp Hivebank med alle mulige prosjekter
  • Farger, layout, ikoner og alt annet som har med utseende og kule ting
  • Design dokument til vår første APP som muligens ikke er så langt unna

Vi holder dere oppdatert.

HIVE

Comments to: Hive, hivemind eller Bellend

Your email address will not be published. Required fields are marked *